Τετάρτη, 2 Νοεμβρίου 2016

Θέατρο: Το Παλαιοβιβλιοπωλείο πάει στη Μικρή Πλάνη!Το Παλαιοβιβλιοπωλείο πάει στη Μικρή Πλάνη!
Η Μικρή Πλάνη πάει στο Παλαιοβιβλιοπωλείο!


Η μικρή αλλά θαυματουργή θεατρική σκηνή του Παγκρατίου Μικρή Πλάνη (Δικαιάρχου 106-108) ενώνει δυνάμεις με το Παλαιοβιβλιοπωλείο Ν. Χρυσός (Χαριλάου Τρικούπη 63).

Για όλα τα Σαββατοκύριακα του Νοεμβρίου, υποδεχόμαστε «Στη Νεκρά» τους φίλους του Παλαιοβιβλιοπωλείου με μια προνομιακή προσφορά 2 εισιτηρίων στην τιμή του ενός (12€ τα 2 άτομα)!
Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κάνετε εγκαίρως την κράτησή σας τηλεφωνικά στη Μικρή Πλάνη (2107019616) αναφέροντας το Παλαιοβιβλιοπωλείο. Επίσης με το απόκομμα του εισιτηρίου σας κερδίζετε έκπτωση 20% για κάθε αγορά σας από το Παλαιοβιβλιοπωλείο μέχρι τις 10 Δεκεμβρίου!
   

Η ομάδα Πλάνη παρουσιάζει το έργο του Ρεμί Ντε Βος "Στη Νεκρά"

Είναι άραγε η εργασιακή μας πραγματικότητα η μόνη δυνατή πραγματικότητα; Δουλεύουμε για να ζούμε ή ζούμε για να δουλεύουμε; Έχετε δουλειά; Ψάχνετε δουλειά; Βρήκατε δουλειά; Ψάξατε καλά; Ψάξατε παντού; Καμία δουλειά δεν είναι ντροπή! Δουλειά να’ ναι και ό,τι να ‘ναι! Δουλειά να ‘ναι κι όπου να ‘ναι!
Ύστερα από έναν πρώτο επιτυχημένο κύκλο παραστάσεων, την άνοιξη του 2016, η ομάδα Πλάνη παρουσιάζει για δεύτερη συνεχή σεζόν, το έργο «Στη Νεκρά» του Ρεμί ντε Βος, για 12 μόνο παραστάσεις, κάθε Σάββατο και Κυριακή, από τις 15 Οκτωβρίου.

Μπας και ανήκετε σε αυτή τη νέα ράτσα ασφαλισμένων και εμβολιασμένων προσκυνητών της νέας εποχής που λυμαίνονται τις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες; Μήπως, από την άλλη, παίρνετε αγχολυτικά για να μη σπάτε βιτρίνες;
Όχι, όχι, δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας. Άλλωστε, όλοι, λίγο πολύ, είμαστε στρεσαρισμένοι αυτή την περίοδο…
Το τρομακτικά επίκαιρο σπονδυλωτό έργο του γάλλου συγγραφέα Ρεμί ντε Βος γράφτηκε το 1994 και με προφητικό τρόπο καταδεικνύει τη θέση μας στο σύγχρονο οικονομικό σύστημα και το θαυμαστό ευρωπαϊκό σύμπαν. Ανεργία, ανύπαρκτα εργασιακά δικαιώματα, φόβος, κατάθλιψη, νευρώσεις, περιθωριοποίηση, μετανάστευση, ρατσισμός είναι οι λέξεις-κλειδιά μιας κωμικοτραγικής παράστασης που παρουσιάζει με βιτριολικό χιούμορ τη ζωή μας σήμερα, μια ζωή που προς το παρόν έχουμε όλοι μας με τον ένα ή τον άλλο τρόπο βάλει «στη νεκρά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου