Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014

Παρουσίαση της ποιητικής συλλογής ΚΑΖΟΒΑΡ







Η ποιητική συλλογή (σύνθεση) του Βαγγέλη Κακατσάκη «ΚΑΖΟΒΑΡ» που κυκλοφόρησε πρόσφατα σε Γ΄ έκδοση από τις εκδόσεις «Πολιτιστική Εταιρεία Κρήτης – Πυξίδα της Πόλης», θα παρουσιαστεί στο Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών και Μελετών «Ελευθέριος Κ. Βενιζέλος» (Χαλέπα Χανίων), την Τετάρτη 25 Ιουνίου στις 8:30μμ .
Την παρουσίαση διοργανώνουν η Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, η Ένωση Πνευματικών Δημιουργών Χανίων και οι εκδόσεις Πολιτιστική Εταιρεία Κρήτης – Πυξίδα της Πόλης».
Για το βιβλίο θα μιλήσουν :
Ο πρώην πρύτανης του Πολυτεχνείου Κρήτης Γιάννης Φίλης και η πρόεδρος του Συνδέσμου Φιλολόγων Χανίων Βαρβάρα Περράκη.
Ποιήματα θα διαβάσει ο ηθοποιός και καλλιτεχνικός διευθυντής του ΔΗΠΕΘΕ Κρήτης Μιχάλης Αεράκης.
Η εκδήλωση, την όποια θα συντονίζει ο πρόεδρος της Ένωσης Πνευματικών Δημιουργών Χανίων Δημήτρης Νικολακάκης, θα πλαισιωθεί από μελοποιημένα ποιήματα της «ΚΑΖΟΒΑΡ» από την Ζωή Κολλάρου – Μαρκαντωνάκη.
Στον χώρο της εκδήλωσης θα εκτίθενται τα πρωτότυπα ζωγραφικά ανάγλυφα του εικαστικού Γιάννη Μαρκαντωνάκη τα οποία δημιουργήθηκαν ειδικά για την εικονογράφηση της 3ης έκδοσης της «ΚΑΖΟΒΑΡ».
Η «ΚΑΖΟΒΑΡ» η οποία διακρίνεται ως ποιητικό αποτέλεσμα «για την επικολυρική χροιά της, το σπονδυλωτό της κατασκευής της και μια έντονη θεατρικότητα, και περιλαμβάνει ποιήματα που γράφτηκαν πριν από 30 περίπου χρόνια, παρουσιάζεται για πρώτη φορά σε εκδήλωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου