Παρασκευή, 2 Δεκεμβρίου 2011

ONE:STORY – Ανοικτή πρόσκληση σε συγγραφείς
Μια πολύ όμορφη δραστηριότητα με πρωτοβουλία της σελίδας  ONE:STORY  εξελίσεται αυτή την περίοδο στον χώρο του διαδικτύου που αφορά όσες και όσους ασχολούνται και εκφράζονται μέσω της γραφής. Αντιγράφουμε από τον χώρο της εκδήλωσης στο φέισμπουκ την ανοιχτή πρόσκληση σε συγγραφείς και ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην τολμηρή και ενδιαφέρουσα δραστηριότητα.

Μια ιστορία κάθε μέρα!

Ο νέος ιστοχώρος ONE:STORY [http://www.onestory.gr/] είναι μια πειραματική προσπάθεια με στόχο να λειτουργήσει ως ανοικτή λογοτεχνική πλατφόρμα για οποιονδήποτε εκφράζεται δημιουργικά μέσω της γραφής. Πρόκειται για ένα συλλογικό έργο στην κατεύθυνση της ανοικτής λογοτεχνίας που πρεσβεύει η ψηφιακή βιβλιοθήκη http://www.openbook.gr/

Στις σελίδες του θα φιλοξενεί κάθε μέρα και μια καινούρια ιστορία από διαφορετικό συγγραφέα, σαν ένα καθημερινό ψηφιακό ημερολόγιο λόγου. Οι δυνατότητες που προσφέρει το Διαδίκτυο είναι απεριόριστες και μπορούν να γίνουν ισχυρό εργαλείο επικοινωνίας στα χέρια των σύγχρονων δημιουργών.

Στείλτε προς επιλογή για δημοσίευση ένα δικό σας διήγημα, ώστε να γίνει μέρος της διαδικτυακής ανθολογίας. (Τα διηγήματα θα πρέπει να έχουν έκταση έως 2.000 λέξεις και να συνοδεύονται από βιογραφικό του δημιουργού σε τρίτο πρόσωπο έως 70 λέξεις).

Όλες οι ιστορίες που επιλέγονται για τη συλλογή, θα αναρτώνται επίσης καθημερινά στο Facebook [http://www.facebook.com/johnnie.society] και στο Twitter [http://twitter.com/GiannisFarsaris]

_Καλή σας ανάγνωση λοιπόν (και όμορφες εμπνεύσεις!)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου