Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2011

ΜΠΟΜΠΙ ΦΑΡΕΛ «Εσβησε» η φωνή των Boney M


Oι ντίσκο επιτυχίες, ταδυνατά ρεφρέν, οχορός, τα εκκεντρικά κοστούµιακαι η διασκέδαση που χάριζαν στο κοινό θα συνοδεύουν πάντα τους Βοney M και τον τραγουδιστή τους Μπόµπι Φάρελ, που έφυγε προχθές από τη ζωή στα 61 του χρόνια. 

Ο δηµοφιλής και πολύ αγαπητός στο κοινόΦάρελ, κυρίως στη δεκαετίατου ‘70 και αρχές του ‘80,τη χρυσή δεκαετία της ντίσκο, βρέθηκε νεκρός στο δωµάτιο του ξενοδοχείου του στην Αγ. Πετρούποληστη Ρωσία, όπου βρισκόταν για συναυλία. Νωρίτερα είχε παραπονεθεί για πόνους και δυσκολία στην αναπνοή. 

Στα 15 του χρόνια είχε αφήσει την Αρούµπα καιτα νησιά της Καραϊβικής, όπουείχε γεννηθεί, για ναταξιδέψει µε πλοία και βρέθηκε στηΓερµανία να εργαζεται ως DJ. 

To1974έγινεο τραγουδιστής τωνBoney M(ο µόνος άντρας ανάµεσα στιςκυρίες του γκρουπ)που είχαν επιτυχίες σαν τα «Daddy Cool» και «Rivers Of Babylon».Mετά τη διάλυσή τους, οΦάρελ συνέχισε να τραγουδάει κάνοντας καριέρα µε άλλο σχήµα και πάντα δίνοντας το δικό του σόου. Mετά τη συναυλία του στη Ρωσία, ήτανπρογραµµατισµένη µία ακόµη εµφάνιση στη Ρώµη για ένα τηλεοπτικό σόου, που ο Μπόµπι Φάρελ δεν πρόλαβε να κάνει. Η αιτία του θανάτου του δεν έχει επίσηµα ανακοινωθεί. Ο κόσµος θα τον θυµάται, ωστόσο, σαν έναν πάντα κεφάτο διασκεδαστή. 


http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&ct=4&artid=4611266

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου